High Shutterfly

Geboren: 2012

Geslacht: hengst

Afstamming: Sir Shutterfly x Chin Chin x Nimmerdor, pref

Kleur: donkerbruin

Stokmaat: 1.69 m

Goedgekeurd: KWPN

Fokfamilie 398, merrielijn 20, Sina-stam

WFFS: vrij

Dekgeld: € 1.000,- (vaste kosten € 250,- + € 750,- bij dracht excl. btw en koerier kosten)

De middelmaat voorbij: Het extreme nabij!

De tienjarige High Shutterfly legde zijn eerste internationale optredens af onder de vlag van de BWG Stables en vormt sinds eind 2021 een combinatie met Bart de Bruijn. Op 1.45m niveau hebben ze al diverse foutloze omlopen neergezet, waarbij High Shutterfly opvalt met zijn springvermogen.

High Shutterfly is de eerste goedgekeurde zoon van Sir Shutterfly, de volle broer van Europees kampioen, wereldbeker- en Aken-winnaar Shutterfly (Meredith Michaels-Beerbaum). Sir Shutterfly’s moeder Famm (v. Forrest xx) was Hannoveraanse merrie van het jaar 2007 en leverde maar liefst zes 1.50/1.60m springpaarden.

In 2016 haalde High Shutterfly de headlines met zijn eerste jaargang veulens en van zijn nafok zijn er al diverse naar bijvoorbeeld Amerika verkocht als springpaard, hunter en equitation paard. Ze vallen op door hun goede rijdbaarheid, langgelijnde model, uitstraling, goede bewegingen en mooie manier van springen.

Reservekampioen
Zelf was High Shutterfly reservekampioen van de KWPN-hengstenkeuring 2015. Hij kreeg tijdens de test een 8,5 voor vermogen, 8 voor springaanleg en een 8 voor reflexen. In 2016 verdiende hij een 8,7 voor het springen in de ISAH Cup finale voor vierjarigen.

De één jaar jongere halfbroer van High Shutterfly, It’s A Lauw (v. Big Star jr), debuteerde vorig jaar als achtjarige internationaal 1.40m met Ciaran Dreeling (IRSL). Halfbroer Jack (v. Big Star jr) is vorig jaar voor het eerst internationaal 1.30m gestart met Kayla Savard (USA).

Moeder Cerasinaa (Chin Chin x Nimmerdor) is een elitemerrie, die tijdens haar EPTM een 9 voor vermogen en een 8 voor springaanleg scoorde. Met een fokwaarde springen van 153 en een betrouwbaarheid van 59% hoort Cerasinaa bij de beste 2% merries binnen de rijpaardenpopulatie. Ze komt uit dezelfde prestatiemerrie Lirasinaa als het 1.60m GP-springpaard Tirasinaa (v. Indoctro) en de 1.55m geklasseerde VDL Groep Zorro (v. Emilion). Nauw verwant zijn Bugatti (1.50m niveau), Celebrity VDL (1.55m) en Urasinaa (1.60m).

Dekgeld € 1.000,- (vaste kosten € 250,- + € 750,- bij dracht) excl. verzendkosten.

SIR SHUTTERFLY

SILVIO I

SANDRO

GELBKATZE

FAMM

FORREST

GALANA

CERISINAA

CHIN CHIN

CONSTANT

LARESE

LIRASINAA

NIMMERDOR

DORSINAA