Forsyth Junior

Geboren: 2016

Geslacht: hengst

Afstamming: Forsyth x Unaniem x Laurinston x Formateur

Kleur: bruin

Stokmaat: 1.55m

Stamboek: NRPS

Kies vernieuwend, fok vernieuwend ….. kies Forsyth Junior!

Forsyth Junior was de openbaring van de NRPS keuring in 2019 en is daarom ook ingeschreven in de nieuwe fokrichting. Met vader Forsyth die als vader Carambole heeft komt u aan reflexen nooit tekort, deze hengst springt opvallend onder het zadel van Mitch Laseur op internationaal 1.35 niveau.

Moeder is de bloedovergote Ellacari (v. Unaniem)  die zelf zeer goed presteert tussen de paarden op M niveau springen en L eventing waarbij zij iedere week weer zeer succesvol is met haar amazone Colet van Vliet. Ellacari dochter van Unaniem die zelf op het allerhoogste niveau gesprongen heeft onder het zadel van Ben Schröder en later onder Athina Onassis.

Niet alleen de vader paarden in deze lijn zijn succesvol maar zeer zeker ook de moederlijn. Zo gaf overgrootmoeder Milacarie al het 1.60 paard Piccolini (v.Pythagoras) en de 1.50 geklasseerde BG Most Wanted (v.Niagara) ook komen er veel Z en ZZ dressuur paarden uit de moederlijn. De stam fokt verkleinend en zo zijn we dus bij dit succes product gekomen: FORSYTH JUNIOR.

Gezegend met een prachtig model en dito uitstraling. Pas 4 jaar oud en nu al topscore in de dressuurring. Zijn eerste springparcoursen zijn veelbelovend en geven vertrouwen voor de toekomst.

Een onbegrensd vermogen! sublieme techniek! bloedmooi model! met unieke Bloedopbouw!

Kies vernieuwend, fok vernieuwend ….. kies Forsyth Junior

Dekgeld: € 300,- vaste kosten € 150,- + € 150,- bij dracht, excl. btw en koerier kosten.

FORSYTH

CARAMBOLE

CASSINI I

NORMANDIE VI

TYRAJA J

VOLAIRE

MYRAJA

ELLACARIE

UNANIEM

NUMERO UNO

PASSIVONA

MILACARIE

LAURINSTON

RECARI