Unaniem

Geboren: 2001
Geslacht: Hengst
Afstamming: Numero Uno, pref x Voltaire, pref x Jasper, keur x nimmerdor, pref
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 1.71m
Stamboek: KWPN, Zangersheide
Overige informatie:
Fokfamilie 1872
Dekgeld:

Kwaliteit bewijst zich!

Nog altijd in de spotlights! Tegenwoordig vanwege zijn excellent springende kinderen. De Grand Prix-hengst Unaniem vererft springpaarden die voorzichtigheid zijn, met veel balans galopperen en zich fantastische rijeigenschappen hebben. Bijna 50 nakomelingen springen internationaal. Op 1.50/1.60m niveau presteren bijvoorbeeld Captain, Cimano E, Cooper, Unex Cognac IV, Bugatti van de Nortside, Chief, Cupido en Expensive.

De statistieken wijzen uit dat Unaniem een geweldig springpaard kan afleveren, harmonisch ge-bouwd met een soepele draf en krachtige galop. Bovendien hebben de nakomelingen een fijn ka-rakter.

Na een opleiding tot en met de Grand Prix door Ben Schröder zette Unaniem ook met Athina Onassis goede resultaten neer op CSI5* concoursen. Daarmee is hij één van de vele Grand Prix-nakomelingen van topvererver Numero Uno, die ook toppers als Sterrehof’s Tamino, Van Gogh, Tyson en Tobalio leverde.

Met Unaniem worden de topverervers Numero Uno, Voltaire, Jasper en Nimmerdor in uw veulen verankerd: drie hengsten op rij die zelf internationaal sprongen. Moeder Passivona liep een excel-lente merrietest met 8,5 voor de springonderdelen en leverde ook al de 1.55m GP-springpaarden Crack Uno (v. Numero Uno) en Edelvona (v. Diarado) en de 1.45m springende Fantast (v. Indoc-tro).

Dekgeld € 1.000,- vaste kosten € 250,- + € 750,- bij dracht.

NUMERO UNO

LIBERO H

LANDGRAF I

OKTAVE

JOLANDA

LORD CALANDO

FEINSCHNITT

PASSIVONA

VOLTAIRE

FURIOSO II

GOGO MOEWE

GABRIELLE

JASPER

ZIVONA

Contactgegevens

Stal van Vliet
Lage Dijk-Noord 28,
3401 VA IJsselstein

Tel.: +31 (0)30 – 68 86 221
Mobiel Lauw van Vliet: +31 (0)6-22516452
Mobiel Brian Rijsdijk: +31 (0)6-43460292
e-mail: info@stalvanvliet.nl

Volg ons op Facebook

Copyright Stal van Vliet | Realisatie: Horsedesign.nl

×