Succession

Geboren: 2020
Geslacht: Hengst
Afstamming: Secret x Dancier x Espri
Kleur: Zwart
Stokmaat: 1.68m
Stamboek: DSP, Westfalen, Oldenburg
Overige informatie:
Hannover Stutenstamm 1189212, Schridee 287 * WFFS: vrij
Dekgeld: € 1.200,- (vaste kosten € 350,- + € 850,- bij dracht) excl. btw en koerier kosten.

Succession met mega genen!

De vierjarige zoon van Secret uit de Hannoveraanse hauptstutbuch merrie Dancina (Dancier x Espri) werd in januari 2023 bij het DSP met een premie goedgekeurd. Op de keuring was deze opvallende, lakzwarte hengst de publiekslieveling.

De DSP jury was lovend over Succession. “Een dressuurpaard van de allerbeste kwaliteit. Hij is lichtvoetig, altijd in balans en je kunt je voorstellen dat je hem altijd in perfecte aanleuning kunt rijden. Een paard waar we absoluut blij mee zijn.”

Succession, gefokt door Wolfgang Reich uit Heidenheim, is een zoon van de wereldwijd zeer populaire Secret. De zoon van drievoudig wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden Sezuan die in 2019 zilver won op het WK voor vijfjarigen. Ook op de Bundeschampionate in 2017 en 2020 was Secret succesvol met een tweede plek in de finale bij de driejarigen en een eerste plaats bij de zesjarigen met eindcijfers dik boven de 9. Inmiddels heeft Secret in de fokkerij naam gemaakt met 42 goedgekeurde en erkende zonen en 57 staatspremie- en premiemerries.

De Hannoveraanse hauptstutbuch merrie Dancina is de moeder van Succession. Zij is van de dressuurpaarden leverancier Dancier uit de staatspremie-merrie Ela (Espri x Obris xx). Ela is de volle zus van het Grand-Prix paard Eastman en de halfzus van de goedgekeurde Hannoveraanse hengst Arrian (v. Al Capone). Uit de moederlijn komen daarnaast ook nog de goedgekeurde hengsten Varus (v. Vollkorn xx) en van Gogh Du Val (v. Fürst Romancier) en ook verschillende goed presterende springpaarden.

Dinja van Liere is de vaste amazone van Succession. Zij is erg enthousiast over Succession: “Hij geeft een geweldig gevoel, beschikt over heel veel kwaliteit, maar vooral zijn instelling en wil om te werken is opvallend positief. Hij is een fantastische meewerker.”

Vol vertrouwen zien we dit jaar zijn eerste jaargang veulens tegemoet.

Dekgeld: €1.200,- (vaste kosten € 350,- + € 850,- bij dracht) excl. btw en koerier kosten.

SECRET

SEZUAN

BLUE HORS ZACK

BOEGEGAARDENS ROMINA

SELINE

ST. MORITS

ROYAL STAR

DANCIA

DANCIER

DE NIRO

LACARNA

ELA

ESPRI

OLALA

Contactgegevens

Stal van Vliet
Lage Dijk-Noord 28,
3401 VA IJsselstein

Tel.: +31 (0)30 – 68 86 221
Mobiel Lauw van Vliet: +31 (0)6-22516452
Mobiel Brian Rijsdijk: +31 (0)6-43460292
e-mail: info@stalvanvliet.nl

Volg ons op Facebook

Copyright Stal van Vliet | Realisatie: Horsedesign.nl

×