High Shutterfly

Geboren: 2012
Geslacht: Hengst
Afstamming: Sir Shutterfly x Chin Chin x Nimmerdor, pref
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 1.71m
Stamboek: KWPN
Overige informatie:
Fokfamilie 398, merrielijn 20, Sina-stam * WFFS: vrij
Dekgeld: € 1.000,- bij dracht  excl. btw. (vaste kosten eventuele koerier kosten excl. btw)

De middelmaat voorbij: Het extreme nabij!

Wat goed springt, daar is vraag naar. En zo is High Shutterfly naar Amerika verhuisd om zijn sportcarrière voort te zetten. Zijn omlopen op 1.55m niveau onder Bart de Bruin begonnen bij steeds meer ruiters op te vallen. Vermogen had hij altijd al, maar hij maakte het ook waar in de springring en toonde daarbij veel instelling.

Gelukkig hebben we nog uitstekend diepvriessperma beschikbaar, want we zouden hem nog niet voorgoed willen missen in de fokkerij.

In 2016 haalde High Shutterfly de headlines met zijn eerste jaargang veulens en van zijn nafok zijn er al diverse naar bijvoorbeeld Amerika verkocht als springpaard, hunter en equitation paard. Ze vallen op door hun goede rijdbaarheid, langgelijnde model, uitstraling, goede bewegingen en mooie manier van springen.

High Shutterfly is de eerste goedgekeurde zoon van Sir Shutterfly, de volle broer van Europees kampioen, wereldbeker- en Aken-winnaar Shutterfly (Meredith Michaels-Beerbaum). Sir Shutterfly’s moeder Famm (v. Forrest xx) was Hannoveraanse merrie van het jaar 2007 en leverde maar liefst zes 1.50/1.60m springpaarden.

Reservekampioen
Zelf was High Shutterfly reservekampioen van de KWPN-hengstenkeuring 2015. Hij kreeg tijdens de test een 8,5 voor vermogen, 8 voor springaanleg en een 8 voor reflexen. In 2016 verdiende hij een 8,7 voor het springen in de ISAH Cup finale voor vierjarigen.

De één jaar jongere halfbroer van High Shutterfly, It’s A Lauw alias It’s A Star (v. Big Star jr), springt inmiddels internationaal 1.45m met Jennifer Goddard (USA). Halfbroer Jack (v. Big Star jr) is internationaal 1.30m geklasseerd met Kayla Savard (USA).

Moeder Cerasinaa (Chin Chin x Nimmerdor) is een elitemerrie, die tijdens haar EPTM een 9 voor vermogen en een 8 voor springaanleg scoorde. Met een fokwaarde springen van 153 en een betrouwbaarheid van 59% hoort Cerasinaa bij de beste 2% merries binnen de rijpaardenpopulatie. Ze komt uit dezelfde prestatiemerrie Lirasinaa als het 1.60m GP-springpaard Tirasinaa (v. Indoctro) en de 1.55m geklasseerde VDL Groep Zorro (v. Emilion). Nauw verwant zijn Bugatti (1.50m niveau), Celebrity VDL (1.55m) en Urasinaa (1.60m).

Alleen beschikbaar via diepvriessperma van extreem goede kwaliteit.

Dekgeld € 1.000,- bij dracht excl. btw. (vaste kosten eventuele koerierkosten excl. btw)

SIR SHUTTERFLY

SILVIO I

SANDRO

GELBKATZE

FAMM

FORREST

GALANA

CERISINAA

CHIN CHIN

CONSTANT

LARESE

LIRASINAA

NIMMERDOR

DORSINAA

Nakomelingen

Moonlight v: High Shutterfly x Cantos

Olivia: High Shutterfly x El Clarimo
Centrale keuring afd. Utrecht Kampioen 2022

No Surrender: High Shutterfly x Nassau

Picasso v: High Shutterfly x Kannan

Red Bull v: High Shutterfly x Nassau (2022)

Loverboy v: High Shutterfly x Unaniem

Lola v: High Shutterfly x Tenerief VDL

No Surrender v: High Shutterfly x Nassau

Onasis: High Shutterfly x Forsyth

Contactgegevens

Stal van Vliet
Lage Dijk-Noord 28,
3401 VA IJsselstein

Tel.: +31 (0)30 – 68 86 221
Mobiel Lauw van Vliet: +31 (0)6-22516452
Mobiel Brian Rijsdijk: +31 (0)6-43460292
e-mail: info@stalvanvliet.nl

Volg ons op Facebook

Copyright Stal van Vliet | Realisatie: Horsedesign.nl

×