Boston VDL

Geboren: 2019
Geslacht: Hengst
Afstamming: Baltic VDL x Zirocco Blue VDL x Cardento
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.70m
Stamboek: KWPN, Zangerheide, Westf.
Overige informatie:
Holst Stamm 242
Dekgeld: € 1.100 ,- (vaste kosten 300,- + € 800,- bij dracht) excl. btw en koerier kosten.

Boston VDL: het volgende toptalent van Baltic VDL

Met de goedkeuring van Boston VDL biedt VDL Stud wederom een hengst aan uit de eigen fokkerij en wel uit één van de succesvolste moederlijnen van de stoeterijen. Boston VDL is een zoon van Baltic VDL, die reeds preferent verklaard is en zijn stempel drukt op de internationale springsport. Baltic VDL’s bekendste nakomelingen zijn zonder twijfel Leone Jei van Martin Fuchs en Faltic HB van Ben Maher. Met Zirocco Blue VDL en Cardento aan moederszijde zijn nog twee absolute stempelhengsten toegevoegd aan Boston VDL’s pedigree. Nakomelingen zoals Elysium, Zilton SL Z, Zuccero en Glamour Girl vertegenwoordigen Zirocco Blue op het allerhoogste niveau en voor Cardento doen Kilkenny, Katanga van het Dingeshof, Grand Slam VDL en Catch Me Not S dat nog wekelijks.

Boston VDL’s moeder Jeune Dame VDL is gefokt uit de succesvolle fokmerrie B Dame VDL. Zij bracht onder meer Icoon VDL, nu bekend als Rock of Cashel; onder het zadel van Hessel Hoekstra won Icoon VDL de Grand Prix van Eindhoven, werd derde in de Grand Prix van Falsterbo en was reserve voor de Wereldkampioenschappen in Herning. Tegenwoordig is Rock of Cashel te zien onder Cian O’Connor en Tom Wachman. Boston VDL’s overgrootmoeder Notre Dame gaf ook meerdere goedgekeurde hengsten en internationale springpaarden, zoals Bordeaux VDL, Taloubet VDL en Kingsland VDL. Verder bracht deze bekende Holsteiner stam 242 onder meer stempelhengsten Ahorn en Joost.

Op de Zangersheide hengstenkeuring verdiende Boston VDL overtuigend zijn dekbrevet. Hij valt op door zijn enorme vermogen, goede balans en uitstekende rijdbaarheid. Met zijn uitstekende moederlijn, sterk opgebouwde afstamming en eigen kwaliteiten kan Boston VDL vermogen, springtechniek en rijdbaarheid toevoegen.

Verrichtingscijfers KWPN:
Stap: 7
Draf: 7
Houding & balans: 8
Galop: 9
Reflexen: 8,5
Techniek: 8,5
Vermogen: 9
Rijdbaarheid: 9
Instelling: 8,5
Aanleg als springpaard: 9
Totaal: 87,5

Boston was de enige KWPN-hengst die alle rondes van de BLOM-hengstencompetitie klasse 1.10m foutloos sprong en werd overtuigend Kampioen van de hengstencompetitie met de dagwinst in de finale van Den Bosch.

Dekgeld: € 1.100,-  (€ 300,- vaste kosten + € 800 ,- bij dracht) excl. btw en koerier kosten.

BALTIC VDL

QUPRICE BOIS MARGOT

QUIDAM DE REVEL

WELLA I

NELLANDRA

JUS DE POMME

ELLANDRA

JEUNE DAME VDL

ZIROCCO BLEU VDL

MR. BLUE

LICORNE DES FORETS

B DAME VDL

CARDENTO

NOTRO DAME

Contactgegevens

Stal van Vliet
Lage Dijk-Noord 28,
3401 VA IJsselstein

Tel.: +31 (0)30 – 68 86 221
Mobiel Lauw van Vliet: +31 (0)6-22516452
Mobiel Brian Rijsdijk: +31 (0)6-43460292
e-mail: info@stalvanvliet.nl

Volg ons op Facebook

Copyright Stal van Vliet | Realisatie: Horsedesign.nl

×