Kardesh

Geboren: 2015

Geslacht: hengst

Afstamming: Etoulon x Zirocco Blue, keur x Corland, keur x Ahorn

Kleur: schimmel

Stokmaat: 1.73m

Stamboek: KWPN

Fokfamilie 721, merrielijn 20, Karla-stam

Vermogen, Techniek, en bloedmooi!!

Zijn opvallend mooie verschijning maakte direct indruk op de juryleden van het KWPN. Met zijn wil om te werken en zijn indrukwekkende prestaties profileerde Kardesh zich tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek. Het uitzonderlijke talent van Kardesh is dan ook geen toeval als je zijn pedigree bestudeerd. Kardesh is een zoon van Etoulon die onder Jur Vrieling momenteel al met succes op 1.50 cm niveau wordt uitgebracht. Etoulon vererft uitzonderlijk goed een heeft o.a. al 4 jaar op rij de nationale veulen kampioen geleverd. Moeder Eukarla II V is een dochter van topvererver Zirocco Blue. Zij liep zelf een zeer gode EPTM met o.a. 8-en voor reflexen en vermogen. Met verder in de pedigree respectievelijk Corland – Ahorn – Joost- Wagner kent deze lijn geen zwakke plekken. Kardesh, afstammend van de allerbeste springpaarden verervers! Een uitzonderlijke opeenstappeling van GP hengsten die allen op het allerhoogste niveau hebben gepresteerd. Uit de bekende Carla stam die al generaties lang top springpaarden voortbrengt!

`Kardesh kan het model verbeteren, en springkwaliteit en metname techniek en vermogen toevoegen aan de springpaardenfokkerij` (quote KWPN verrichtings onderzoek)

Met een 8,5 voor techniek, een 9 voor vermogen, gezegend met een fantastisch model én met geweldig veel hengst-opdruk, is Kardesh een hengst voor de toekomst!

Dekgeld: € 950,- (v
aste kosten € 250,- + € 700,- bij dracht) excl. btw en koerier kosten.

ETOULON

TOULON

HEARTBREAKER

NIKITA

UTAREUSA

CALVADOS

BRIGITTE

EUKARLA II V

ZIROCCO BLUE

MR. BLUE

LICORNE DES FORETS

TIEKARLA V

CORLAND

EUKARLA