Glamourdale

Geboren: 2011

Geslacht: hengst

Afstamming: Lord Leatherdale x Negro, pref x Ahorn, pref x Ulft

Kleur: zwart

Stokmaat: 1.70 m

Stamboek: KWPN, Hann. Oldbg. Swe

Fokfamilie 1632

He’s got it all

Wereldkampioen zevenjarigen. Een 10 voor zijn excellente galop, een 9,8 voor zijn imponerende draf. Glamourdale liet iedereen watertanden op het WK voor jonge dressuurpaarden 2018 in Ermelo. Glamourdale ‘Got it All’ schreven wij al eerder. Extreem getalenteerd was hij al, kampioen ook al maar nu werd het ook wereldwijd bekend en beloond met goud onder amazone Charlotte Fry.

Glamourdale werd kampioen van de KWPN-hengstenkeuring 2014 en reservekampioen van de KWPN verrichtingstest 2014. Glamourdale is mooi, imponerend, super gefokt, extreem talentvol en compleet. De ideale partner voor uw merrie om het model en de bewegingstechniek te verbeteren. Drie zonen zijn reeds goedgekeurd voor de fokkerij: Gladiator (NRPS), Kingsize KH (AES) en G-Star (Westfalen)

Glamourdale is een zoon van ‘kampioenmaker’ Lord Leatherdale en één van Nederlands beste fokmerries, de preferente prok merrie Thuja (Negro x Ahorn). Zij bracht tevens de elitemerries Zonnebloem (v. Polansky) en Fresia (v. Jazz) en een Z1-dressuurpaard. Thuja is een volle zus van het voormalige Britse A-kader Grand Prix paard Numberto (Spencer Wilton) en nicht van het Lichte Tour paard Willem Alexander. Overgrootmoeder Clementine (v. Ulft) bracht Händel (v. Wolfgang), eerder het internationale toppaard van Michael Whitaker.

Dekgeld € 1.500,-  vaste kosten € 250,- + 1.250,- bij dracht

LORD LEATHERDALE

LODR LOXLEY I

LORD SINCLAIR I

WELTLADY

FAIRLESS P

FERRAGAMO

ALMA

THUJA

NEGRO

FERRO

FEWRIE

JASMIJN

AHORN

CLEMENTINE