For the Moment

Geboren:  2010

Geslacht: hengst

Afstamming: Mr. Blue x Don Juan x Furioso II

Kleur: bruin

Stokmaat: 1.67m

Stamboek: KWPN

De legendarische Mr.Blue, zeer succesvol in de topsport in de jaren ’90 en leverancier van topspringpaarden, leeft voort in For the Moment. De 10-jarige hengst die 1.45m Grote Prijzen springt met Wout-Jan en Patrick van der Schans werd op vierjarige leeftijd goedgekeurd bij het KWPN.

Behalve dat hij vanaf begin af aan veel vermogen toont, een prachtige sprongafloop en veel inzet, droeg zijn pedigree bij aan het verkrijgen van zijn dekbrevet. For the Moment werd door topruiter Eric van der Vleuten gefokt uit de Grand Prix-merrie Domina III, die wereldbekerfinales liep onder Willi Mellinger en later succesvol was met de nog heel jonge Maikel van der Vleuten. Naast For the Moment leverde ze een CCI4* eventingpaard in Cannavaro (v. Oklund), succesvol onder de Britse Isabelle Upton.

Domina III’s vader is de Hannoveraanse hengst Don Juan (v.Don Carlos). Grootmoeder Fiona is net als de invloedrijke Voltaire een dochter van de Furioso xx-zoon Furioso II. Het 1.50m Grand Prix-springpaard Flinton C.N. (v. Clinton) onder Remy Ellis (GBR) heeft dezelfde Fiona in zijn stamboom.

Dekgeld: € 800,-  € 250,- vaste kosten + € 550,- bij dracht, excl. btw en koerier kosten.

MR. BLUE

COPERUS

NATUREL

WARINA

ACARLA

OLDENBURG

PICARLA

DOMINA III

DON JUAN

DON CARLOS

ERLENREBE

FIONA

FURIOSO II

DOMINELLA