El Clarimo

Geboren: 2009

Geslacht: hengst

Afstamming: Clarimo x Limbus x Contender x Lord

Kleur: schimmel

Stokmaat: 1.69m

Stamboek: KWPN, SWB, Oldenburg OS, Holst Stamm 390

Springkanon uit top Holsteiner stam!

El Clarimo trekt de aandacht op de internationale concoursen, waar hij op 1.45m niveau uitkomt. De balans en kracht van El Clarimo in galop zijn een lust voor het oog, net als zijn bascule en sprongafloop.

Uit El Clarimo’s eerste jaargangen werden twee zonen uitgenodigd voor de tweede bezichtiging en werd James Dean A uitgenodigd voor het KWPN-verrichtingsonderzoek. Geen verrassing na een zeer positief veulenrapport. Naast reflexen en vermogen kan El Clarimo de galop verbeteren.

Vader Clarimo, één van de best fokkende Holsteiner hengsten, sprong 1.60m GP en Nations Cup met Rolf-Göran Bengtsson. Via moeder Wisma is Clarimo een halfbroer van de beroemde Cassini I en II. Ook El Clarimo’s grootvader Limbus heeft nog steeds een hoge springindex dankzij ruim 30 internationale springpaarden en 17 goedgekeurde zonen. De stempelhengsten Contender en Lord versterken de moederlijn.

In de KWPN-fokkerij is El Clarimo de enige zoon van Clarimo en enige kleinzoon van Limbus. Kortom, een unieke en vrij onverwante bloedvoering.

Dekgeld € 850,-
€ 250,- vaste kosten + € 600,- bij dracht

CLARIMO

CLEARWAY

CAPITOL I

WODKA II

WISMA

CALTETTO II

PRISMA

ULRIKA I

LIMBUS

LANDGRAF I

ALICE I

VORR

CONTENDER

WERANI