Desperado

Geboren: 2008

Geslacht: hengst

Afstamming: Vivaldi, keur x Havidoff, keur x Ferro, pref

Kleur: zwart

Stokmaat: 1.70 m

Stamboek: KWPN, Westf., Old, Brand

Zwarte Parel!

Desperado maakt het waar! In 2018 stond zijn Grand Prix-debuut op de kalender die hij met glans doorliep. Een populaire hengst heeft het niet makkelijk, want door alle dekverplichtingen had Desperado een volle agenda. Het KWPN wees zijn zonen Ibiza en James Bond ondertusse aan als verrichtingskampioenen.

Evenwichtig en talentvol als hij is, heeft hij ondertussen een aantal prachtige klasseringen behaald onder Emmelie Scholtens. En wie herinnert zich nog de VHO Trofee winst op de KWPN-hengstenkeuring 2018 met maar liefst 88,25% voor de kür?

Desperado presteert al zijn hele carrière. Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punten, winnende optredens in de Pavo Cup en hengstencompetities en dan nu succesvol in de Grand Prix. Zijn volle broer Chinook loopt ook Grand Prix en halfbroer Waku-Waku Lichte Tour.

Er zijn weinig hengsten die zoveel Pavo Cup-winnaars levert als de preferente hengst Vivaldi. Zijn nakomelingen breken door in de Grand Prix, waarvan Cennin meeloopt in de wereldtop onder Madeleine Witte-Vrees.

In Desperado’s pedigree treffen we Havidoff en Ferro aan, stempelhengsten die Grand Prix liepen én Grand Prix-paarden leverden. Geen wonder dat Desperado zich ook goed vererft.

Dekgeld € 1.300,- bij gust op 1 okt. € 1.050,- retour

VIVALDI

KRACK C

FLEMMINGH

GICARA II

RENATE-UTOPIA

JAZZ

DARLA-UTOPIA

SARITA

HAVIDOFF

CLAVECIMBEL

ZABIEN

NIKITA

FERRO

BERNADIEN